OM OS
OM GRØN SYNERGI
Vi hjælper dit image.
HVEM ER VI
Grøn Synergi gruppen består af en bred sammenslutning af virksomheder der alle beskæftiger sig med energi og miljø. Her tilbydes en fælles front, for at tilsikre at kompetencer, viden og indsats bliver fordelt og benyttet korrekt. Det brede netværk sikrer dig som kunde adgang til den nyeste viden og sikrer det økonomiske overblik.
VORES FILOSOFI
Nogle fisker et sted hele livet og deler aldrig lokationen. Andre fortæller vidt og bredt om den fantastiske mulighed for at fange fisk her. Den ene kan fiske et sted. Den anden kan fiske alle steder, fordi han har et netværk.
STRATEGI & MISSION
Vores klare målsætning er få vendt energistrømmen. Have et mindre forbrug af fossile brændstoffer. Vi vil afmystificere viden, og give let adgang til det grønne område. Ved at opbygge og samle viden, samt gøre dette let tilgængeligt for almenheden og virksomheder med grønne ambitioner.
FAGFOLK
Vores materiale er udviklet af fagfolk. Med stor erfaring indenfor branchen. Bliv en del af netværket og få mange muligheder.
MATERIALE
Få helt unikke redskaber til din virksomhed. Vi har udarbejdet beregninger der giver dig bedre resultater.
UNIKT DESIGN
Alle beregninger er opstillet i modeller, som er lette og overskuelige. Der er kræset for designet og kunderne er vilde med det.
SIMPLE SKRIDT . STORE RESULTATER
Det er vores mål at hjælpe dig til succes.
Vi tænker & planlægger .
Vi optimerer & udvikler .
Vi leverer i fællesskab .