KURSUS

KURSUS
Lær noget mere her hos os

GRØN SYNERGI TILBYDER KURSUS

OPLYSNING

Oplysningskursus

Tilbydes til skoler, virksomheder og kommuner. Her tages en lavpraktisk tilgang til energi og energiforbedring. Vi oversætter den tunge retorik til let forståeligt sprog. Højner jeres videns standard, for bedre at kunne takle morgendagens energiudfordringer.

startup, start-up, notebooks
people, hand, male
SALGSOPTIMERING

Salgsoptimeringskursus

Tilbydes til producenter, installatører og grossister. Her kigger vi på billedsprog og metaforer. Vi fokuserer kraftigt på relations håndtering og relations generering.

PRÆSENTATION

Præsentationskursus

Tilbydes til installatører og energiselskaber. Forbedre jeres budskab gennem en analytisk tilgang. Fokus på nødvendigt data og ’spild’ data.

apple, red, red apple
poppies, flowers, petals
ENERGIBEVÆGELSE

Energibevægelseskursus

Tilbydes til skoler og institutioner. Her tilbydes en overordnet fortælling omkring energilandskabet lokalt og internationalt. En forklaring på politisk fokus, markedsbevægelser og tendenser.

PRODUKT

Produktkursus

Tilbydes til installatører. Her tilbydes en gennemgang af et udpluk af produkter fra forskellige producenters kataloger. For at højne værdikæden søger Grøn Synergi konstant efter gode produkter. Som vil blive fremhævet til kurset.

fishing, fisherman, fishing rod

BLIV EN DEL AF NETVÆRKET I DAG

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

KONTAKT OS

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt os her og få svar på dine spørgsmål. Du er velkommen til at ringe eller skrive os en besked. Du kan også benytte vores chat.